Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як вижити в умовах війни на шляху до перемоги

2 03 2022 Олексій Арестович записав видиво з інструкцією в описі про те, як вижити в умовах війни і при цьому чинити опір

Настав час вдарити по тилах!

https://www.dropbox.com/s/cbcmpuk7yln...

Завантажити книгу можна  в описі під відео

 

– У мене стійке відчуття, що ВВХ обманюють. Середня кількість убитих за добу російських військових - 1500 осіб. Ці ідіоти, з переляку, натягли собі сюди стільки військ, що забили собі всі шляхи сполучення. Воно стягнули сюди, під Київ та під Харків 55 % своїх військ, і стали сильно просідати на інших напрямках, кількісно та якісно.

Зверніть, друзі, увагу на дуже важливу річ: - вже третю (!) добу поспіль, будь-яка їхня спроба діяти на окремих напрямках закінчується їх розгромом. Жодного успіху третій день поспіль. Прохід до Баштанки – Миколаївська область – розгром колони, спроба десанту в Миколаїв – розпалом десанту, спроба пройти під Кривий Ріг – розгром колони.

Дивіться, через їхні дурні оперативні помилки, ми найближчим часом почнемо перехоплювати ініціативу. І далі, їм все виразніше замаячить примара військової поразки - спочатку окремих напрямах, та був - і скрізь. Тиснемо.)

Зараз головне завдання для партизанів - блокувати їм рух тилових колон, які йдуть вперед через окуповані території. Класичний підручник з організації опору: Дивіться весь, але особливо - з 112 сторінок: https://www.dropbox.com/s/cbcmpuk7yln...

 

ЗАКЛИК до народного опору!

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
війна
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи (+аудіо)

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи